vestnik

Praznovale rojstni dan z ameriškim šolskim avtobusom

Vestnik.si, 14. 9. 2020
Tomo Köleš
Tudi tako se lahko praznuje rojstni dan.
Popularno

Kar debelo so pogledali gostje, predvsem moškega spola, na terasi bara Drvarnica v Lendavi, ko se je na dvorišče pripeljal ameriški avtobus, poln odlično razpoloženih in pojočih deklet.

Kdaj se bo to še zgodilo, so si verjetno mislili moški gostje, da bo dvajseterica veselih deklet popolnoma nepričakovano obiskala ravno ta lokal? Tudi one so se nato podale na teraso in si naročile pijačo, in takrat smo tudi izvedeli, za kaj gre. Šlo je namreč za sodelavke iz istega podjetja, ena od njih pa je na tak način praznovala 40. rojstni dan. Krenile so že iz Murske Sobote, vmes naredile nekaj postankov in se pripeljale do Lendave. Potem ko so se osvežile in popestrile dogajanje v Drvarnici, so se z avtobusom odpravile nazaj proti Murski Soboti. 

drvarnica, ameriški, avtobus, lendava, rojstni-dan
Tomo Köleš
Tudi tako se lahko praznuje rojstni dan.

Tovrstni ameriški šolski avtobus so najele pri firmi iz Maribora, ki daje v najem podobna vozila. Zdaj je šlo za avtobus Blue Bird, originalni ameriški šolski avtobus, s katerim se lahko peljete na izlet ali pa praznujete rojstni dan (tudi ob polnoči), obletnico, dekliščino, fantovščino in še kaj podobnega. Avtobus ima plesišče z drogom, karaoke, led razsvetljavo in lahko sprejme do 35 odraslih oseb. Edini moški na avtobusu je bil šofer, zanimivost pa je bila še v tem, da je imel volan na desni strani. Omenjena mariborska firma ima med drugim na razpolago tudi originalni angleški "dabldeker" avtobus, ki pa je namenjen praznovanjem otroških rojstnih dni. 
rojstni-dan ameriški avtobus drvarnica lendava
Kaj zdaj berejo drugi