vestnik

(FOTO) Kar 355 kolesarjev na rekreativnem maratonu Tri srca

Vestnik.si, 8. 8. 2022
Dani Mauko
Rekreativni kolesarski maraton Tri srca Radenci 2022.
Šport

Kolesarska sekcija (KoSe) Športnega društva Radenci, ki jo vodi Jože Kager, je pripravila tradicionalni, že 41. rekreativni kolesarski maraton Tri srca Radenci. Start je bil pred lovskim domom v Boračevi.

Kar 355 kolesarjev se je ob strelu Kagerja iz pištole podalo na proge, ki so vodile do osrčja Slovenskih goric, mimo Cerkvenjaka, Blaguškega jezera in Stare Gore: veliki maraton Tri srca Radenska Classic 2022 v dolžini 75 km, srednji maraton Ora original 2022 v dolžini 54 km in mali maraton Radenska Naturelle v dolžini 28 km.

kolesarski-maraton, tri-srca, radenci
Dani Mauko
Rekreativni kolesarski maraton Tri srca Radenci 2022.

Udeleženci so z vplačano startnino prejeli spominsko medaljo in majico, topli obrok na startu in ob prihodu v cilj, na progi pa napitke Radenske. Najstarejša udeleženca sta bila 75-letna Lidija Vastič iz Ptuja in 86-letni Ivan Čuček s Ptuja, najštevilčnejše ekipe pa ŠD KK Selce z 18 kolesarji, ekipa Ocean Orchids Team s 15 udeleženci in ŠD Arcont Gornja Radgona s 14 kolesarji. Moderator David Roškar in predsednika KoSe Jože Kager sta vsem podelila pokale, ob tem pa je potekal še bogat srečelov.

kolesarski-maraton tri-srca radenci
Kaj zdaj berejo drugi