vestnik

Elektro Maribor nagradil tri dijake SPTŠ Murska Sobota

Vestnik.si, 8. 7. 2023
Elektro Maribor
Nagrajeni dijaki iz SPTŠ Murska Sobota.
Aktualno

Elektro Maribor je 12. leto zapored podelil nagrade najboljšim dijakom srednjih elektro šol, ki se nahajajo na distribucijskem območju družbe. Povezovanje med obema deležnika zasleduje cilja spodbujanja kakovosti in doseganja vrhunskih rezultatov v izobraževanju.

Družba je nagradila dijake za njihove šolske in obšolske dosežke. Najboljši dijak je prejel zlati znak odličnosti in 300 evrov nagrade, drugouvrščeni srebrni znak odličnosti in 200 evrov nagrade, tretjeuvrščeni pa bronasti znak odličnosti in sto evrov nagrade. Najboljši dijaki v preteklem šolskem letu na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota, v elektro smeri, so bili Grega Vrzel, Rok Matko in Nik Novak. Priznanja so jim podelili ravnatelj Ludvik Sukič in direktor soboške območne enote Elektra Uroš Kolarič. 

Želja in poslanice družbe mladim je, da si bodo tudi v prihodnje prizadevali za vrhunske rezultate in da ju bosta kakovost in radovednost spremljali in motivirali tudi pri nadaljnjih izzivih, s katerimi se bodo soočali. 

elektro-maribor sptš nagrade dijaki