vestnik

To so novi termini cepljenja v ZD Murska Sobota

Vestnik.si, 1. 3. 2022
Ines Baler
Termini cepljenja v ZD Murska Sobota in ZD Lendava so se spremenili.
Aktualno

Od danes naprej poteka cepljenje v ambulanti za cepljenje v Zdravstvenem domu Murska Sobota po spremenjenem urniku, prav tako do nadaljnjega ne bo več cepljenj na terenu. Cepljenje proti covidu-19 bo tudi na lendavskem koncu odslej potekalo izključno v Zdravstvenem domu Lendava.

Ambulanta za cepljenje bo za naročene in nenaročene paciente v ZD Murska Sobota delovala ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7.30 in 14.30, ob torkih in četrtkih pa med 15.00 in 19.30. V času delovanja ambulante bodo izdajali tudi potrdila o cepljenju, možno pa bo oddati tudi vloge za smsPASS, so sporočili iz ZD Murska Sobota. 

Paciente, ki so težje pokretni ali nepokretni, bodo cepili izvajalci patronažne službe. Vse informacije so sicer dostopne na telefonski številki 041 396 382 ali po elektronski pošti cepljenje.covid@zd-ms.si

Tudi iz ZD Lendava so sporočili, da bo cepljenje proti covidu-19 brez naročanja potekalo izključno v zdravstvenem domu, in sicer ob četrtkih med 14.30 in 16.30, med prazniki se cepljenje ne bo izvajalo. Interes za cepljenje se lahko odda tudi na portalu ZVEM, dodatna navodila o cepljenju pa so na voljo v cepilnem centru ZD Lendava na telefonski številki 070 609 942. 

cepljenje zd-murska-sobota