vestnik

Rezultati iskanja

(FOTO) V Neradnovcih proslavili 90 let gasilskega društva

Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Neradnovci je bilo ustanovljeno leta 1933.

MOL Fehervar in Bistrica prva zmagovalca na turnirju Avto Rajh Open

Na igriščih mestnega stadiona Fazanerija v Murski Soboti se je včeraj končal prvi dan nogometnega turnirja Avto Rajh Open 2023 za mlajše selekcije.

(FOTO) Gasilci na Gornji Bistrici prevzeli novo vozilo in praznovali sto let obstoja

Prostovoljno gasilsko društvo Gornja Bistrica je zaznamovalo sto let delovanja. Gasilska četa je nastala avgusta leta 1923 in od takrat naprej so člani vseskozi skrbeli za razvoj in posodabljanje opreme društva. Danes je vanj vključenih 144 članov, od pionirjev do veteranov, podpornih članov in simpatizerjev. Ob jubileju so bistriški gasilci v ŠRC Jame pripravili slovesnost, na kateri so tudi prevzeli novo gasilsko vozilo. Po uradnem delu je sledila velika gasilska veselica, na kateri je zbrane goste zabaval ansambel Saša Avsenika. Fotografije Niko Časar.

V Ljubljani že četrtič (do)živeli Pomurje

Na osrednji ljubljanski tržnici, na Pogačarjevem trgu, je včeraj ponovno potekala etno-turistična prireditev (Do)živimo v Pomurju, na kateri je ponovno zadišalo po pomurskih kulinaričnih dobrotah, predstavljena so bila tudi raznolika turistična doživetja severovzhodne Slovenije.

(FOTO) Dejan Vunjak ogrel ozračje na 8. žabji noči

Nogometni klub Dokležovje je pri vaško gasilskem domu pripravil 8. žabjo noč. Zabave željne obiskovalce je s svojimi uspešnicami letos navdušil Dejan Vunjak, ki ga je spremljala skupina Brendijeve barabe. Na prireditvi so številni poskusili tudi glavno kulinarično specialiteto žabje krake. Kako je bilo na zabavi, si oglejte skozi fotografije Nika Časarja.

V prometnih nesrečah poškodovani dve osebi

V Murski Soboti enega voznika pridržali, drugemu zasegli avtomobil

(Poslovanje ZD Muska Sobota) Pomanjkanja kadra še ne občutijo, opravljanje storitev na daljavo ovira dela

Digitalizacija prehitra za starejše in kronične bolnike, zato se nekateri raje umaknejo.

V Korovcih tudi letos slikarska kolonija Fuks graba

Turistično društvo Korovci je pripravilo tradicionalno slikarsko kolonijo Fuks graba.