vestnik

Rezultati iskanja

(S TRIBUNE) Včasih nerazumljivi izbori najboljših športnikov

Komisije za izbor najboljših športnikov bodo vedno imele težko in nehvaležno delo, malce več njihove pozornosti, angažmaja in objektivnosti pa včasih tudi ne bi škodilo.

Policisti še vedno iščejo pogrešanega 79-letnika iz Črešnjevec

Svojci od 10. aprila od 10. ure pogrešajo 79-letnega Stanislava Štuhca iz Črešnjevec.

Pomurski policisti obravnavali tatvino čebeljih panjev in dva ugriza psa

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, dva požara, dva ugriza psa in dve kršitvi javnega reda in miru.

(POZEBA) V pomurskih občinah dvomilijonska škoda, a sadjarji bodo zaradi napake ostali brez odškodnine

Aplikacija, v katero so občine vnašale oceno poškodovanosti, ni dopuščala vnosa realnega stanja, ker je javna služba kmetijskega svetovanja določila prenizke maksimalne ocene škode

Direktorat za policijo ugotovil pomanjkljivosti pri ravnanju policije na nogometni tekmi v Murski Soboti

Direktorat za policijo in druge varnostne naloge ministrstva za notranje zadeve je po zahtevi za poročanje policije po nogometni tekmi 18. februarja v Murski Soboti pripravil poročilo. Ugotovili so pomanjkljivosti, ki se nanašajo na nepravilno evidentiranje uporabe prisilnih sredstev, zasege predmetov ter nepravilno vročanje plačilnega naloga.

Pred kongresom in ob Hanovi odločitvi v SD vre. Kdo so prekmurski delegati in kaj pričakujejo?

Volilni kongres Socialnih demokratov (SD) je ob napovedi kandidature gospodarskega ministra Matjaža Hana dobil novo dimenzijo. O Hanu in vseh ostalih kandidatih za funkcije v stranki se bo izreklo 409 delegatov, med njimi je tudi 14 prekmurskih.

Priljubljene prireditve Radgonskih goric letos ne bo

Dogodek želijo prevetriti in ga prenoviti

Izplačan bo dodatek za veliko družino. V kakšni višini?

Ministrstvo za delo bo danes izplačalo dodatek za veliko družino. Gre za letni prejemek, ki je namenjen družinam s tremi ali več otroki. Družine s tremi otroki bodo prejele 487,66 evra, družine s štirimi ali več otroki pa 592,60 evra.

Bo Robert Kuzmič ostal v klubu ob vstopu tujega strateškega partnerja?

Pri Muri se pripravljajo na težko pričakovani prihod strateškega investitorja, ki bo ob prepotrebnem kapitalu s seboj seveda prinesel tudi svoje zahteve in vizijo kluba.