vestnik

Rezultati iskanja

Soboške odbojkarice najboljše v Umagu

Ekipa starejših deklic ŽOK Sobota se je udeležila mednarodnega odbojkarskega turnirja v Umagu

Disk golf prihaja tudi v Pomurje  

V soboto, 5. maja, bo v športnem parku Fazanerija v Murski Soboti prvi promocijski disk golf turnir, ki ga organizira Disk golf klub Pomurje. Kaj je disk golf? Gre za šport, ki je po pravilih podoben tradicionalnemu golfu, vendar namesto palice in žogice igralci uporabljajo diske različnih oblik, ki so tudi različno težki.  

V Bodoncih krstili starodobnike

Motoklub Veterani Murska Sobota je v sodelovanju z Evengeličansko cerkveno občino Bodonci organiziral krst starodobnih vozil. Po končanem blagoslovu sta v okrepčevalnici Na jasi zbrane pozno v noč zabavala ansambel Spev in skupina Mrak.  

Mansarda zaprla vrata

MIK Mansarda, prostor lendavske alternativne kulturniške scene mladih, ostal brez navdiha. 

Danilo Ivanuša: V Pomurju zadiham drugače 

Vdih, spomin, trenutek popolne sreče. Poletni dopoldan, še kot deček pod lugašom sedim z ajtekom, kot smo v naši družini rekli dedku.

Voznik šolskega avtobusa pijan 

Voznik šolskega avtobusa je želel šolarje na izlet peljati pijan. 

Branko Petovar direktor pomurskega CSD

Vlada je s sklepom ustanovila 16 novih Centrov za socialno delo v Sloveniji, ki bodo začeli delovati z oktobrom, imenovala pa je tudi v. d. direktorja.

(FOTO) Polana pričakovano premočna za ŠNK Radgona

Tekmo med ŠNK Radgona in Polano si je na stadionu Trate ogledalo 170 gledalcev. 

Društvo za zaščito živali Pomurja opozarja ljudi, naj ne nasedajo

Društvo za zaščito živali Pomurja opozarja, da določene osebe v njihovem imenu hodijo od vrat do vrat in pobirajo prostovoljne prispevke. Ljudi pozivajo, naj ne nasedajo, saj ta denar ne gre za zaščito živali. 

V Kanadi je iskala službo in našla ljubezen 

Iz Gederovec v Ljubljano, nato v Heidelberg in Cambridge ter nazadnje - trenutno - v Toronto. Kam naprej, če sploh, še ne vesta in se s tem sploh ne obremenjujeta.